Om oss

Om oss & prosjektet

Sognefjorden Ren et prosjekt eid av FJORDia AS

Hvorfor jobbe sammen med oss


Vår målsetning er å holde Sognefjorden ren for plast forrurensning. For å klare det trenger vi din hjelp. Sammen kan vi gjøre en stor forskjell for dyreliv, natur og for de som bor i og ved fjorden. 


Hjelper du oss, hjelper vi også deg til å realisere dine behov gjennom støtte til det du driver med.

Plast er skadelig for miljøet

 

Alle vet at plast er skadelig for naturen og for oss som mennesker. Hval, fugler og fisk får i seg plast når de spiser. Plasten brytes ned over tid, men forsvinner ikke den blir bare mer farlig med årene.

Ditt lag, klubb eller organisasjon

 

Stiller dere opp og er med oss på rydding, får dere midler som betaling til egne prosjekter, turer som kommer dere tilgode.

Vi vil holde fjorden ren

 

Vårt mål er å holde verdens nest største fjord ren for plast, slik at livet i fjorden ikke blir påvirket. Aksjonene vi gjør i innløpet av fjorden får derfor stor betydning og har god effekt.

Når skal vi jobbe?

 

Vi skal rydde på høsten, vinteren og våren  når været tillater det. En fin tid på året hvor der er enkelt å rydde. Vi bruker båter til å frakte oss ut i øyene hvor vi skal gjøre en insats.

Sammen klarer vi mer

 

Jo flere som er med jo bedre blir resultatet, alene er oppgaven for stor, men sammen med deg så klarer vi å gjøre en stor forskjell.

 

Vil du være med?


Kunne du tenke deg å være med oss ut på tur? Har du en klubb, klasse, eller et lag som har behov for penger til et prosjekt?

Send oss en søknad, og fortell oss hvorfor du ønsker å hjelpe oss. Så tar vi kontakt.

 

Nyhetsbrev


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få info om når vi planlegger å rydde. Oppdatert plan for dagene og om hvor neste aksjon skal skje. 

BILDER FRA PLAST RYDDINGENHer kan du se noen bilder fra noe av det vi finner på strendene, hvor vi liker å tro at alt er rent og fint

TA KONTAKT


FJORDia AS


Glosvikvegen 134

5960 Dalsøyra

Telefon: 57784020

E-post:post@fjordia.no 

             Følg oss på Facebook

            Copyright © FJORDia AS